My Dream Car

Als liefhebber van auto’s en chocolade bent u misschien wel op de leukste website van Nederland!
“My Dream Car” maakt namelijk de combinatie van uw droomauto en onze overheerlijke Belgische chocolade mogelijk. Bijzonder in Nederland is dat wij een professionele verpakking per stuk kunnen laten bedrukken. Zo heeft u uw eigen unieke chocolade verpakking in melkchocolade 400 gram of pure chocolade 400 gr met een afbeelding van uw Dream Car.
De afbeelding op de verpakking van My Dream Car kan een foto zijn van uw eigen auto (oldtimer of modern) maar natuurlijk ook een foto zijn van de auto waar u letterlijk al jaren van droomt ! En dit kan uiteraard van alles zijn. Van een splinternieuwe exclusieve sportauto tot de meest bijzondere oldtimer die u heeft gefotografeerd. Niets is te gek voor uw exclusieve verpakking “My Dream Car”
“My Dream Car” is natuurlijk ook een uniek cadeau voor uw partner, uw vriend(in) vader, schoonvader, moeder, schoonmoeder, collega of zakenrelatie !
De unieke verpakking My Dream Car kost slechts € 16,95. Dit is inclusief porto kosten en stevige verzendverpakking zodat uw “My Dream Car” niet beschadigd tijdens verzending.
De werkwijze is heel eenvoudig. Vul het contactformulier in en upload uw foto voor uw unieke “My Dream Car” verpakking. Wij maken met uw foto een digitaal voorbeeld en sturen u dit per mail toe ter goedkeuring. Na goedkeuring en betaling sturen wij u uw unieke “My Dream Car” verpakking per post toe.